Massage met magnesium

Massages met magnesium.

Mijn naam is Anita Ruitenberg. In mijn praktijk geef ik massages met magnesium. Dit kan een rug/schouder/nek massage zijn of een volledige lichaamsmassage.

Ook heb ik een infrarood deken waarmee ik een magnesiumpakking kan geven. Het hele lichaam zal worden ingesmeerd met magnesiumgel en daarna zal u in de deken verpakt worden en ligt u 40 min in 40 graden. Door deze behandeling zullen uw poriën open gaan. De magnesium kan dan via uw poriën uw lichaam verlaten.

Een massage van schouder en rug is een heerlijk presentje voor uw lichaam. Ik heb ontdekt dat magnesium een waardevolle en zeer werkzame toevoeging aan de massage is. Magnesium is een mineraal dat goed is voor de ontspanning in de spieren. Het is via de huid goed opneembaar. Door een massage met magnesiumgel komt de magnesium direct op de plaats waar de spanning of pijn bevindt.

Ik werk met de eerlijke producten van magnesium-forever. Deze producten zijn ontwikkeld door mensen die hier veel ervaring mee hebben.

Ook ben ik bezig met een abonnement voor werkgevers die hun medewerkers met korting een massage kunnen aanbieden. Voorkomen is beter dan een gestreste medewerker met een burnout thuis.

Een schouder/nek massage is €25. De massage duurt ongeveer 30 minuten. Voor meer informatie verwijs ik je door naar mijn website.

Over Magnesiumpunt Wijhe

Dit bericht is geschreven door Magnesiumpunt Wijhe. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Raalte. Trefwoorden van Magnesiumpunt Wijhe uit Wijhe : oogmeting, magnesium tekort, ontspanningsmassage, Magnesium massage, behandeling voor gespannen spieren,behandeling met magnesium-gel, massage praktijk, masseur.

Lees meer over Magnesiumpunt Wijhe.