Last van Stress, waardoor je slecht slaapt?

Magnesium met rhodiola geeft rust voor het slapen.

Last van Stress, waardoor je slecht slaapt?

Zoals we water en zuurstof nodig hebben om te kunnen leven, kan ons lichaam ook niet zonder magnesium. Dit mineraal wordt ook wel ‘de vonk van het leven’ genoemd. Magnesium is betrokken bij meer dan driehonderd enzymatische processen in het lichaam waaronder de energie productie, en ontgiften via de lever. Elke cel in ons lichaam heeft magnesium nodig.

Veel voorkomende symptomen van een magnesium te kort: Onrustig ooglid, Rusteloze benen in de nacht. Maar ook vastzittende nek, rug en schouders.

Magnesium is essentieel voor de ontspanning in de spieren, als het evenwicht calcium/magnesium verstoord is ontstaat er teveel spanning in de spieren en dat geeft een strak en pijnlijk gevoel.

Daarnaast helpt magnesium bij depressies, hersenfuncties te verbeteren, bevorderd een goede darmwerking, helpt bij de vorming van tanden en kiezen, remt de aanmaak van bloedstolsels, verdunt uw bloed en ontspant de bloedvaten. Daarnaast is magnesium onmisbaar voor de werking van het hartspier.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel me gerust. Afspraaktijden gaan in overleg.

Mijn praktijk is ook geopend in de avonduren. Mijn praktijk ruimte is gevestigd aan de Beatrixlaan 50 in Wijhe.

Parkeerplek voor de deur aanwezig.

Geplaatst op woensdag 19 mei 2021.

Over Magnesiumpunt Wijhe

Dit bericht is geschreven door Magnesiumpunt Wijhe. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Raalte. Trefwoorden van Magnesiumpunt Wijhe uit Wijhe : oogmeting, magnesium tekort, ontspanningsmassage, Magnesium massage, behandeling voor gespannen spieren,behandeling met magnesium-gel, massage praktijk, masseur.

Lees meer over Magnesiumpunt Wijhe.