Vossenspan in Haarle

Als het iets met paarden te maken heeft, zit je bij ’t Vossenspan op het juiste spoor.

Over Vossenspan

Vossenspan valt onder de rubriek recreatie in Raalte.

Welkom bij Stalhouderij 't Vossenspan, of het nu gaat om hoefbeslag, beleren en corrigeren, huifkartochten, trouwerijen en uitvaarten, altijd zijn ze bezig en geen opdracht is te moeilijk voor hen. Eddy Schippers en zijn team werken dagelijks met paarden. Dat begint s`morgens vroeg en eindigt s`avonds laat.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

- Beleren; Stalhouderij 't Vossenspan traint en corrigeert paarden voor het aangespannen rijden. Uw paard wordt uiteraard met de grootste zorg en aandacht behandeld. Alle faciliteiten die nodig zijn voor de opleiding zijn bij ons aanwezig. Tijdens de training kan uw paard bij ons in pension. Na de basis opleiding gaat uw paard bij ons aan het werk, dat wil zeggen meelopen voor de huifkar of koets. Dan worden de paarden verkeersmak, werkwillig en krijgt de training 100% effect. Ook de paarden die correcties nodig hebben worden goed getraind voor de wagen. Hoe lang de opleiding duurt kunnen wij samen met u afspreken, maar voor ons geldt de regel dat het paard niet eerder terug gaat naar de klant voor het paard goed en vertrouwd voor de wagen loopt!

- Hoefbeslag; Een goede verzorging van de hoeven is een must. Zo worden blessures e.d voorkomen en kan u genieten van elke rit.

- Koetsverhuur; `t Vossenspan is gespecialiseerd in aangespannen rijden. Voor elke gelegenheid hebben wij de beschikking over de juiste koets. * Rouwkoets. * Trouwkoets. Ook hebben kunt u bij ons terecht voor een heerlijke rit in onze huifkar of de paardentram. Onze paardentram is geschikt voor 18 personen en is voorzien van glasramen en een muziekinstallatie, daarnaast is er verwarming aanwezig waardoor we ook in de winter mooie ritten kunnen maken. Onze huifkar bied ruimte voor 14 tot 40 personen en bied dezelfde faciliteiten als de paardentram.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via onze contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vossenspan uit de rubriek recreatie uit Raalte is gevestigd aan de Terhoeksweg 3 in Haarle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-2145583.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Vossenspan zijn o.a. :