Rijschool Nijmeijer in Haarle

Wij zijn een Bovag geregistreerde rijschool

Over Rijschool Nijmeijer

Rijschool Nijmeijer valt onder de rubriek rijschool in Raalte.

Onze rijschool is gevestigd in Haarle (gemeente Hellendoorn). Wij richten ons op diverse regio's zoals onder andere: Raalte, Haarle, Hellendoorn, Mariënheem, Luttenberg, Nijverdal, Heeten, Nieuw-Heeten en Wijhe.

Vroeger kon u best snel uw rijbewijs halen, tegenwoordig is dit niet meer zo eenvoudig. Waarom het niet meer zo eenvoudig is, is erg simpel uit te leggen: De verkeersdrukte is erg toegenomen en daardoor zijn de examen eisen anders geworden.

Wij vinden dat een goede rij opleiding verder gaat dan alleen het halen van uw rijbewijs. Bij ons krijgen al onze rij instructeurs regelmatig bijscholing en zijn allen R.I.S. (Rijopleiding In Stappen) gecertificeerd. Wanneer u stap voor stap opgeleid wordt, heeft u de meeste kans om uw rijbewijs in één keer te halen. U kunt bij ons terecht voor auto rijlessen en een aanhanger cursus.

Wij als kleine rijschool kenmerken ons door onze duidelijke manier van les geven en onze persoonlijke manier van les geven. U voelt zich als vlotte leerling en als leerling die meer tijd nodig heeft allemaal bij ons thuis. Wij geven de auto rijlessen in Almelo of Deventer of Zwolle.

De voordelen die u bij ons heeft zijn:

U krijgt altijd les van dezelfde rij instructeur, u wordt opgehaald en thuis gebracht op de afgesproken plaats, u kunt bij ons klassikaal theorieles volgen, onze rij les pakketten kunt u gespreid betalen, u krijgt in een veilige en mooi Ford Mondeo les en u kunt een theorie boek bij ons aanschaffen plus oefenen via de website www.itheorie.nl. u krijgt voor deze website een code om in te loggen.

De tarieven die wij hanteren en de pakketten die wij aanbieden vindt u terug op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Nijmeijer uit de rubriek rijschool uit Raalte is gevestigd aan de Koersweg 3A in Haarle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22397664.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Nijmeijer zijn o.a. :