Rian Schoonheidssalon in Lemelerveld

De schoonheidssalon voor u.

Over Rian Schoonheidssalon

Rian Schoonheidssalon valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Raalte.

Welkom content image EEN GEZONDE HUID, EEN MOOIE HUID !! Elk mens kan mooi zijn, jong of oud en natuurlijk kunnen we een handje helpen. Iedereen wordt ouder, dat proces kun je niet tegen houden, wel vertragen. Door een goede verzorging van de huid en een streven naar BALANS in voeding en leefwijze, zijn we al een heel eind. Voor de verzorging van de huid begint het met grondig reinigen. Als de huid niet ontdaan is van onzuiverheden en dode huidcellen helpen zelfs de duurste crèmes niet. Verder is het belangrijk ,dat er een goede doorbloeding is door middel van een massage,peeling en/of masker. De werkstoffen in de crèmes worden dan beter opgenomen en ook van binnenuit wordt de huid beter gevoed.

De producten : Kaé, Bio-Essence en Dr.R.A.Eckstein. De decoratieve lijn is van Colour Caramel; plantaardige werkzame stoffen uit de biologische landbouw.

Jeugd is gelukkig omdat ze de gave heeft om schoonheid te zien. Iemand die de gave behoudt om schoonheid te zien wordt nooit oud.

Als schoonheidssalon staan wij garant voor verschillende behandelingen. Zo kunnen wij onder andere de volgende behandelingen aanbieden: - Huidverzorging - Bodysugaring - Plantina - Massages - Stoelmassage - Herbalife programma - Cosmetica - Grimeren

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen voor ons heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rian Schoonheidssalon uit de rubriek schoonheidssalon uit Raalte is gevestigd aan de Klipperstraat 17 in Lemelerveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572-372227.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Rian Schoonheidssalon zijn o.a. :