One Session Coaching in Deventer

Welkom | bij One Session Coaching

Over One Session Coaching

One Session Coaching valt onder de rubriek coaching in Raalte.

Dhr. Felix Brabander is de drijvende kracht achter One Session Coaching. Mijn stijl van coachen is gebaseerd op: onbevangenheid, betrokkenheid en focus. Via een diepgaande dialoog vind ik het een voorrecht, waarin veel ruimte is voor emotie en gevoel, steeds weer kennis te mogen maken met de onbekende wereld van een ander.

Sta je momenteel stil en heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je hier bij geholpen worden zonder daarvoor een lang traject te moeten volgen? Dan ben je bij One Session Coaching aan het juiste adres.

Bij One Session Coaching begint de sessie zodra jij daar de deur binnenstapt. Ik zet mijn aangeboren invoelingsvermogen in om te bepalen wat je nodig hebt, waar de sleutel zit. Misschien denk je dat One Session Coaching gewoon een gesprek is van gemiddeld zes tot acht uur. Dat is niet zo. In een stap voor stap proces van intuïtieve afstemming, werkopdrachten, focussing en momenten van reflectie komen we bij de kern van jezelf en je situatie. Ik spiegel steeds terug wat ik zie, voel en ervaar. We vertalen alle inzichten die gaandeweg op tafel komen naar de praktijk in de vorm van concrete stappen en handvatten.

Een sessie bij mij afspreken kan na telefonisch contact. De essentie van dat gesprek is dat je de sessie begint vanuit de juiste intentie voor jezelf.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van One Session Coaching. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

One Session Coaching uit de rubriek coaching uit Raalte is gevestigd aan de Zwolseweg 409 in Deventer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55384200.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij One Session Coaching zijn o.a. :