Magnesiumpunt Wijhe in Wijhe

Over Magnesiumpunt Wijhe

Magnesiumpunt Wijhe valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Raalte.

Anita Ruitenberg is de drijvende kracht achter Magnesiumpunt Wijhe. Ze geeft ontspanningsmassage en werkt met magnesium. In haar zoektocht naar hoe zij mensen toch kan helpen, trok magnesium haar aandacht. In 2019 heeft zij het product en de mensen gevonden die 110 procent achter hun product staan. Zij kan met die producten een hele fijne en ontspannende massage van schouder, rug en nek geven. Hierdoor wordt je ontspannen en voel je je weer een stuk prettiger. Het is een bijzondere beleving om haar massage te ervaren.

Oogmeting:

Een oogmeting om te zien of er een magnesium tekort is, is gratis bij magnesiumpunt wijhe. Voor of na een massage kan zij een oogmeting doen, daar maakt ze dan een foto van en kan ze u laten zien of er spierspanning te zien is. Bij kringen in de pupil is er een magnesium te kort .

Magnesium massage een weldaad voor uw spieren en gezondheid:

Een massage met magnesium is een mooie aanvulling voor de behandeling voor gespannen spieren. Door met magnesium-gel te masseren voegt het een extra mogelijkheid om op de plek waar spanning zit gelijk te behandelen en de ontspanning te gaan voelen. Vooral mensen met een zere nek of hoofdpijn vanuit de rug en pijn tussen de schouderbladen zullen merken dat dit een positieve werking heeft op de spieren. Hoofdpijn en de spanning in de nek worden minder. Ook lage rug klachten kunnen behandeld worden met magnesium. Uit ervaring kan zij zeggen dat veel van haar cliƫnten zich herboren voelen en met veel energie haar praktijk verlaten.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Magnesiumpunt Wijhe uit de rubriek gezondheidscentrum uit Raalte is gevestigd aan de Beatrixlaan 50 in Wijhe. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11444713.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Magnesiumpunt Wijhe zijn o.a. :

Nieuws van Magnesiumpunt Wijhe in Wijhe

Behandeling bij Magnesiumpunt Wijhe

Behandeling bij Magnesiumpunt Wijhe

Magnesiumpunt Wijhe kan diverse behandelingen aanbieden.

Last van Stress, waardoor je slecht slaapt?

Last van Stress, waardoor je slecht slaapt?

Magnesium met rhodiola geeft rust voor het slapen.

Vermoeid of veel stress?

Vermoeid of veel stress?

Magnesium kan u helpen.

Massages bij Magnesiumpunt Wijhe

Massages bij Magnesiumpunt Wijhe

Vanaf 3 november is het mogelijk om een schouder-nek massage, schouder-nek-rug massage te plannen.