Liefveld Company Support in Raalte

Liefveld Company Support: Liefveld biedt uitstekende en snelle service bij u op kantoor.

Over Liefveld Company Support

Liefveld Company Support valt onder de rubriek groothandel uit Raalte.

Liefveld Company Support is een gespecialiseerd bedrijf in koffiemachines en bijbehorende ingrediënten. Wij doen aan onderhoud, reparaties, verkoop en verhuur van koffiemachines. Het bedrijf is opgericht in 1997 door Paul Liefveld, Hij is een koffiegek, adviseur en techneut. Klantcontact vindt hij erg belangrijk, hij kent bijna alle eigenaren bij de voornaam.

Hij had eerst nog een espressoworld in Zwolle maar die heeft hij verkocht zodat hij zijn volledige aandacht op dit bedrijf kan richten. Er wordt verkocht wat de klant vraagt. De klant staat dus voorop.

Wij verkopen de volgende apparatuur: - Animo automaten. - Office line. - Bravilor type Bolero. - Rheavendors Stand Alone. - Compacte alleskunner van Rheavendors. - Jura volautomaten. - Verse bonen Carimali. - Verse bonen Schaerer. - Verse bonen Bravilor.

Wij verkopen o.a ook Freshbrewkoffie voor automaten, melk, suiker, instantkoffie in verschillende mélanges, chocola voor los of in de automaat, espressokoffie, soepen, thee en diverse kopjes, bekers etc.

Bent u opzoek naar koffie van kwaliteit, of heeft u een automaat nodig voor op uw werk, neem dan is een kijkje op onze website of neem contact op met ons.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liefveld Company Support uit de rubriek groothandel uit Raalte is gevestigd aan de Praamstraat 4-8 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572-330626.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Liefveld Company Support zijn o.a. :