Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten in Heeten

Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten:

Over Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten

Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten valt onder de rubriek geneeskunde in Raalte.

Zoekt u een praktijk voor klassieke acupunctuur? Dan bent u bij Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten aan het juiste adres.

Wanneer u langs komt voor een behandeling dan zal deze normaal ongeveer 1 uur duren, de eerste keer tot 1,5 uur. De behandeling bij kinderen zal wat minder tijd kosten.

Eerst zal er een vraaggesprek zijn, waarbij uw klacht en de algemene gezondheidstoestand worden besproken. Daarna zal de tong- en polsdiagnose zijn. Met deze gegevens kan Ingrid een behandelplan opstellen en zal de eerste behandeling direct volgen. Meestal is dit acupunctuur en soms ook acupressuur.

Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten is lid van VNT Nederland, hierdoor zal de behandeling vergoed worden door een grote groep verzekeraars.

Een behandeling kost €65, voor kinderen tot 12 jaar €45. Je kan bij me pinnen. Afspraken die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd, moet Ingrid in rekening brengen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten uit de rubriek geneeskunde uit Raalte is gevestigd aan de Uilenbroekstraat 82 in Heeten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24188135.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten zijn o.a. :

Nieuws van Ingrid Kemper - Acupunctuur Heeten in Heeten

Covid 19

Covid 19

Sluiting van de praktijk.