Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training in Heino

De praktijk die uw problemen helpt oplossen.

Over Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training

Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training valt onder de rubriek coaching uit Raalte.

Het komt steeds vaker voor dat mensen klachten hebben of problemen ondervinden. Dit kan komen door te veel dingen die om je heen gebeuren of de druk die op je gezet wordt. Daarnaast kan het zo zijn dat je nog last hebt van dingen die je vroeger hebt meegemaakt. Traumatische ervaringen kunnen vervelend meegedragen worden door personen die het niet hebben verwerkt ook voor deze mensen sta ik klaar.

Mijn doel is om mensen te helpen met het oplossen van problemen. We kijken en werken samen naar een goede toekomst voor jou. De eerste stap ligt bij jou, jij moet de stap durven maken om contact met ons op te nemen. Zowel voor jongeren als voor volwassenen ben ik er.

Ik geef trainingen en coaching voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Mijn naam is Geke Dijkuis en ik sta graag voor u klaar in mijn praktijk.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft over mijn werkwijze of praktijk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training uit de rubriek coaching uit Raalte is gevestigd aan de Paalweg 47 in Heino. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572-393389.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training zijn o.a. :

Nieuws van Geke Dijkhuis - Praktijk voor Coaching en Training in Heino

Opstellingen van het Verlangen

Opstellingen van het Verlangen

Kom en onderzoek hoe de verdeeldheid in jou eruitziet! Een unieke methoden voor zelfonderzoek op basis van het werk van Drs Franz Ruppert.