Fiets plezier Salland in Raalte

Goa toch fiets'n!

Over Fiets plezier Salland

Fiets plezier Salland valt onder de rubriek fietsen in Raalte.

Dhr. Arjen Derks is de drijvende kracht achter Fiets Plezier Salland. Fiets Plezier Salland in Raalte is dé speciaalzaak voor fietsen.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Een racefiets, mountainbike, E-Bike, kinderfiets of juist een tweedehandsfiets? Dan bent u aan het juiste adres bij Fiets Plezier Salland.

Wij bieden ook een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw tweewieler. Ook voor accessoires zoals helmen, tassen, sloten, regenkleding en dergelijke kunt u bij ons terecht. Voor de sportieve fietser bieden wij een scala aan fietskleding aan. Als u iets zoekt en we hebben het niet op voorraad dan kunnen wij dat voor u bestellen en nemen contact met u op zodra het binnen is.

U kunt bij ons terecht als u uw fiets stuk heeft. In onze werkplaats is uw fiets in goede handen. Vakkundig zullen we uw fiets met alle zorg repareren en onderhouden. Ons streven is uw fiets binnen enkele dagen te repareren, zodat u niet te lang zonder zit.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Fiets Plezier Salland. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fiets plezier Salland uit de rubriek fietsen uit Raalte is gevestigd aan de Brugstraat 56 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0572767017.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Fiets plezier Salland zijn o.a. :