De Toverbol in Raalte

Bij "De Toverbol" huurt u een betoverende en uitgebreid feestpakket waarin alles zit voor een uniek kinderfeest of u laat de Toverbol uw kinderfeestje geheel/gedeeltelijk organiseren.

Over De Toverbol

De Toverbol valt onder de rubriek organisatie bureau uit Raalte.

"De Toverbol" kan u helpen met de juiste inspiratie en materialen om een betoverend en compleet feest thuis of op Toverbol-locaties te organiseren.

Een kinderfeestje thuis organiseren geeft vaak nog een aardige organisatorische rompslomp. Er komt heel wat organisatietalent bij kijken om een leuk en spannend kinderfeestje te organiseren. Wilt u een betoverend feest en waarbij uw kind zich echt jarig en bijzonder voelt en waar nog lang over gepraat wordt dan kan de Toverbol u helpen!

De Toverbol verhuurt kant en klare pakketten voor een kinderfeestje thuis of op locatie. U kunt op deze manier een superleuk kinderfeest voor uw dochter/zoon thuis organiseren of op een Toverbol-locatie laten organiseren , zonder er al te veel tijd in te steken. Alles wat u nodig heeft, zit in onze pakketten.

De uitnodigingen twee weken van tevoren naar u toegestuurd, het draaiboek en de thema box kunt u twee dagen voor de uitvoerdatum ophalen. De pakketten zijn bij uitstek geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De kinderen zullen verwonderd zijn, wat u of de Toverbol met de Landsteden-studenten tevoorschijn toveren uit de Feest box.

Bent u op zoek, naar een betoverend kinderfeestje, maar wilt u iets anders dan bekende speelparadijzen, bioscoop of het tropisch zwembad? Dan bent u bij de Toverbol aan het goede adres.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Toverbol uit de rubriek organisatie bureau uit Raalte is gevestigd aan de Collendoorn 23 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38273356.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij De Toverbol zijn o.a. :